• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Maarssen Eindhoven Airport

  Taxi Maarssen Eindhoven airport nodig? Ontspannen vanuit Maarssen met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Maarssen Eindhoven Airport van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 145,-

  4 passagiers €145,-

  reserveer online

  4 passagiers €155,-

  reserveer online

  8 passagiers €175,-

  reserveer online

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Maarssen

  Taxi Eindhoven Airport Maarssen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur neemt contact met u op om een locatie op de luchthaven af te spreken. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Maarssen.

  Onze diensten 

  Wij streven ernaar om onze klanten optimaal te bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen, ideaal voor Taxi Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Maarssen en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 92 km

  Reistijd: ± 1 u 2 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Eindhoven-Airport is een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Het biedt diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Eindhoven-Airport is een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Het vliegveld heeft geen lange wachttijden en heeft diversen parkeergelegenheden in de buurt. Heb je vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Over Maarssen

  Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd, is dus een dorp in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht. Daarnaast is Maarssen in in de provincie Utrecht gelegen. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Direct ten westen van Maarssen, aan de andere zijde van het kanaal, ligt Maarssenbroek. In dit gebied ligt dus ook nog een klein bedrijventerrein dat onder Maarssen valt. Maarssen telt diverse interessante kerken, waaronder enkele zeer oude. Uit de zestiende eeuw de Kruiskerk met de kerktoren die dateert zelfs uit de twaalfde eeuw. Van de Protestantse kerk (PKN) aan de Kerkweg 19 en de Heilig Hart Kerk (1885) van de Rooms-katholieke kerk (RK) aan de Breedstraat 3. Wat is er in Maarssen allemaal te doen? Klik hier!

  Taxi Maarssen Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

   

  Taxi Maarssen Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!