• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht IJmuiden € 129
  Taxi IJmuiden Utrecht € 129
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht IJmuiden

  Taxi Utrecht IJmuiden nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar IJmuiden of vice versa. Bovendien reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi IJmuiden Utrecht

  Taxi IJmuiden Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in IJmuiden opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan IJmuiden prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd. 

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht IJmuiden vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en IJmuiden is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 73 km

  Reistijd: ± 59 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  IJmuiden

  De havenstad IJmuiden is gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het stadje is een ideale vakantie-bestemming voor mensen die in eigen land vakantie willen doorbrengen. Vooral tijdens het voorjaar en de zomermaanden wordt IJmuiden druk bezocht. Er zijn dan ook tal van goede redenen aan te halen waarom u een bezoekje zou kunnen brengen aan deze havenstad. IJmuiden is naast Rotterdam en Amsterdam dan ook de derde grootste havenstad van Nederland. U vindt er overigens een prachtige recreatiehaven terug. deze recreatieplas draagt de naam Seaport Marina IJmuiden. Deze haven vinden we terug in het recreatiegebied IJmuiden aan Zee. Ze verwelkomen ieder jaar opnieuw trotse eigenaars samen met hun boot.

  Taxi Utrecht IJmuiden nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!