• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Doorn Amsterdam

  Taxi Doorn Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Doorn naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Doorn.

  PRIJZEN
  Taxi Doorn Amsterdam€109,-
  Taxi Amsterdam Doorn€109,-

  .

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Doorn naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Doorn naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Doorn

  Taxi Amsterdam Doorn nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Doorn wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze haar klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij ons kunt u tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Doorn en Amsterdam is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken ondertussen met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 63 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Amsterdam is de hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg ondertussen stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Daarna leidde bevolkingsgroei vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen. Waaronder de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops.

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!