• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Harmelen

  Taxi Harmelen nodig? Taxideluxe uw taxivervoerder in Harmelen en omstreken. Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Harmelen is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. U kunt hiervan profiteren. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de volgende bestemmingen!

  Luchthaven tarieven
  van Harmelen naar:
  Schiphol Airport€70,-
  Rotterdam Airport€95,-
  Eindhoven Airport€140,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Harmelen naar:
  Amsterdam€79,-
  Den Haag€89,-
  IJmuiden€125,-
  UMC€45,-
  AMC€55,-

  .

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Harmelen met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? Taxideluxe hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Harmelen voor u klaar en kunt u van onze  taxiservice gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft ook geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. Ook zijn ze in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Harmelen nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Luchthaven

  Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Bovendien de vierde drukste luchthaven van Europa. Na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer. Bovendien bevindt de luchthaven zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt maar liefst enkele meters onder zeeniveau. Daarnaast telt de luchthaven zes start- en landingsbanen.

Open chat
Chat met ons!