• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Utrecht Alphen aan den Rijn € 79
  Taxi Alphen aan den Rijn Utrecht € 79
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Alphen aan den Rijn

  Taxi Utrecht Alphen aan den Rijn nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Alphen aan den Rijn of vice versa. Bij ons reist u altijd privé, hierdoor wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Een goed begin van uw reis naar Alphen aan den Rijn begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Alphen aan den Rijn tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hierboven onze prijs!

  Taxi Alphen aan den Rijn Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Alphen aan den Rijn opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Alphen aan den Rijn prettig af. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Alphen aan den Rijn Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. U kunt bij ons tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Alphen aan den Rijn vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WataApp button.

  Over Alphen aan den Rijn

  Het is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland aan de Oude Rijn. De naam Alphen is waarschijnlijk afkomstig van de naam van het Romeinse castellum Albamiane. Dat dus “nederzetting aan het witte water” betekent. Utrecht is dus de hoofdstad van de provincie Utrecht. Waardoor er ruim 320.000 inwoners Utrecht woonachtig zijn. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met naar liefs de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

  Taxi Utrecht Alphen aan den Rijn nodig? Bel daarom direct met 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!