• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Nieuwegein Den Haag nodig?

  Reis comfortabel met Taxideluxe van Nieuwegein naar Den Haag of visa versa en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Nieuwegein Den Haag € 99
  Taxi Den Haag Nieuwegein € 99
 • Taxi Nieuwegein Den Haag

  Taxi Nieuwegein Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Nieuwegein naar Den Haag voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Nieuwegein naar Den Haag tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Nieuwegein naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag Nieuwegein

  Taxi van Den Haag naar Nieuwegein nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Nieuwegein wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Nieuwegein Den Haag vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wilt u met de taxi van Nieuwegein naar Den Haag? Bel direct 030-2 600 800 

  Nieuwegein is een gemeente en voormalige groeikern in de provincie Utrecht ten zuiden van de stad Utrecht. Het is gelegen aan de rivier de Lek, nabij de buurgemeenten IJsselstein in het westen, Vianen in het zuiden en Houten in het oosten. Nieuwegein is ontstaan op 1 juli 1971 na samenvoeging van de vroegere gemeenten Jutphaas en Vreeswijk. Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen de A2 de A12 en de A27. Het staat daarom ook bekend om zijn centrale ligging. In Nieuwegein is het St. Antonius Ziekenhuis gevestigd, onder meer bekend vanwege zijn specialisatie op het gebied van cardiologie.

 • Taxi Nieuwegein Den Haag nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!