• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Culemborg Amsterdam

  Taxi Culemborg Amsterdam nodig? Reis comfortabel met Taxideluxe van Culemborg naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Boek gemakkelijk online! 

  PRIJZEN
  Taxi Culemborg Amsterdam€115,-
  Taxi Amsterdam Culemborg€115,-

  .

  U reist met onze taxi service vanuit Culemborg naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Culemborg naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Culemborg

  Taxi Amsterdam Culemborg nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Culemborg wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af!.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze service. Bij ons kunt u tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Culemborg en Amsterdam is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 64 km

  Reistijd: ± 55 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Prachtige Amsterdam

  Onze hoofdstad is naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg ook stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum. Met name het Van Gogh Museum, het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops zijn erg in trek. Culemborg vroeger ook wel en plaatselijk nog Kuilenburg of Kuyenburgh genoemd is een stad en gemeente in de Neder –Betuwe. Culemborg is gelegen  in de Nederlandse provincie Gelderland. Binnen de gemeentegrenzen ligt de buurtschap Goilberdingen. Culemborg telt meer dan 100 rijksmonumenten. Een deel van Culemborg is een beschermd stadsgezicht. Ook zijn er een aantal oorlogsmonumenten.

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u daarom op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!