• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Arnhem € 99
  Taxi Arnhem Utrecht € 99
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Utrecht Arnhem

  Taxi Utrecht Arnhem nodig? Ontspannen met onze taxiservice van Utrecht naar Arnhem voor een bijvoorbeeld een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat! Een goed begin van uw reis naar Arnhem begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. 

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Arnhem tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming.

  Taxi Arnhem Utrecht

  Taxi Arnhem Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Arnhem opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Arnhem prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Arnhem vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Over Arnhem

  Als stad beroemd vanwege De slag om Arnhem. De Mode Biënnale en attracties als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Ook liefhebbers van winkelen of uitgaan komen in Arnhem niets tekort. Het gezellige centrum van Arnhem ligt middenin prachtige groene omgeving. Aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uierwaardgebied. Absoluut niet te missen in Arnhem zijn het Nederlands Watermuseum. Museum Arnhem, Airborne Museum Hartestein, Gelderdome. Het Kroller-Muller Museum op Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarnaast mogen we het Modelkwartier Arnhem niet vergeten. Gezellige drukte, maar ook rust en groen met sfeervolle terrasjes en lunchrooms. De binnenstad van Arnhem is contrastrijk, veelzijdig én creatief. Bovendien biedt Arnhem een grote diversiteit aan evenementen gedurende het hele jaar. Kortom, Arnhem is zeer verrassend en veelzijdig.

  Taxi Utrecht Arnhem nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!