• Tarieven

  Taxi Utrecht Haarlem € 85
  Taxi Haarlem Utrecht € 85
 • Taxi Utrecht Haarlem

  Taxi Utrecht Haarlem nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Haarlem voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Haarlem begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht

  Taxi Haarlem Utrecht

  Taxi Haarlem Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Haarlem opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Haarlem prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Haarlem Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Haarlem vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Over Haarlem

  Is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000 inwoners. Al van verre lokt de toren van de Grote of Sint Bavokerk. Haarlem ligt aan de rivier het Spaarne en heeft bovendien een aantrekkelijk. Monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden waaronder het Frans Hals Museum en Teylers Museum. In het gezellige centrum is een grote verscheidenheid aan cafés en restaurants. Hierdoor zijn in de zijstraten van de grote winkelstraten een verrassend aanbod aan speciaalzaken en trendy winkels te vinden. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. De monumenten van de hand van stadsbouwmeester Lieven de Key. Doordat er grote aantal horecagelegenheden aanwezig zijn heeft de stad een zuidelijk allure.

  Taxi Utrecht Haarlem nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!