• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Utrecht Haarlem € 110
  Taxi Haarlem Utrecht € 110
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Haarlem

  Taxi Utrecht Haarlem nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Haarlem voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Haarlem begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht

  Taxi Haarlem Utrecht

  Taxi Haarlem Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Haarlem opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Haarlem prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Hij zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Haarlem Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bovendien kunt u bij Taxideluxe tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Haarlem vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Haarlem

  Is één van de mooiste oude steden van Nederland. Het is een prettige, veilige stad met ca. 150.000 inwoners. Al van verre lokt de toren van de Grote of Sint Bavokerk. Haarlem ligt ook aan de rivier het Spaarne en heeft bovendien een aantrekkelijk. Daarnaast heeft Haarlem veel bezienswaardigheden waaronder het Frans Hals Museum en Teylers Museum. In het gezellige centrum is een grote verscheidenheid aan cafés en restaurants. Hierdoor zijn in de zijstraten van de grote winkelstraten een verrassend aanbod aan speciaalzaken en trendy winkels te vinden. Haarlem wordt ook wel de meest Vlaamse stad van het Noorden genoemd. De monumenten van de hand van stadsbouwmeester Lieven de Key. Doordat er grote aantal horecagelegenheden aanwezig zijn heeft de stad een zuidelijk allure.

  Taxi Utrecht Haarlem nodig? Bel dus direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Uit Utrecht rijden wij naar Haarlem maar ook onder andere naar de volgende bestemmingen:

  AmsterdamAlkmaarBeverwijkVolendam
  Den HelderHoornIJmuidenZandvoort
Open chat
Chat met ons!