• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Hoorn nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Hoorn? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Hoorn € 159
  Taxi Hoorn Utrecht € 159
 • Taxi Utrecht Hoorn

  Taxi Utrecht Hoorn nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Hoorn of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Hoorn Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Hoorn opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Hoorn prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Hoorn Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Hoorn vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Hoorn is een bruisende stad met een gezellig historisch centrum. In het winkelrondje vind je zowel bekende als unieke winkels, er is een sfeervolle haven en er zijn meer dan genoeg gezellige horeca gelegenheden. De slogan is dan ook niet voor niets: Hoorn moet je voelen. Hoorn is een stad met bijna 70.000 inwoners en heeft u dus veel te bieden. Het oude centrum van de stad is de plek waar iedereen graag komt. Taxi van Utrecht naar Hoorn nodig? Bel: 030- 2600 800. Of je nu in Hoorn woont, of je komt als gast, de oude binnenstad trekt! Er is een mooi ’winkelrondje’ waar alle bekende winkels maar ook unieke zaken te vinden zijn. En grenzend aan dit ’winkelrondje’ vindt u bijzondere winkels met bijvoorbeeld cadeauartikelen, boeken, antiek en curiosa, maar ook musea en galeries. En u belandt dan uiteraard ook in de haven, misschien wel de mooiste haven aan het IJsselmeer.

 • Taxi Utrecht Hoorn nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!