• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Hollandshe Rading Eindhoven Airport

  Taxi Hollandsche Rading Eindhoven Airport nodig? Reis ontspannen en zorgeloos met één van onze taxi’s van of naar Eindhoven Airport en ervaar het gemak van een luxe taxi.

  PRIJZEN 
  Taxi Hollandsche Rading Eindhoven Airport€155,-
  Taxi Eindhoven Airport Hollandsche Rading€155,-

  Wilt u de zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Daarnaast reist u met onze taxiservice van of naar Eindhoven Airport voor een vast en scherp tarief van € 155,-. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt bovendien rechtstreeks en nooit met andere passagiers gecombineerd naar uw eindbestemming vervoerd. 

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Hollandsche Rading wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Hollandsche Rading

  Taxi Eindhoven Airport Hollandsche Rading nodig? Sluit daarom uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier anticiperen wij op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent neemt de betreffende chauffeur telefonisch contact met u op. U wordt geïnformeerd over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en rechtstreeks naar de gewenste eindbestemming in Hollandsche Rading.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Hollandsche Rading en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 95 km

  Reistijd: ± 58 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Hollandsche Rading

  Hollandsche Rading is een forensendorp aan de rand van het Gooi. Daarnaast ligt het pal aan het prachtige Gooisch Natuurreservaat. De betekenis van Hollandsche Rading is grens (rade) tussen Holland en Utrecht.

  Op dit moment (2021) telt Hollandsche Rading maar liefst 1.500 inwoners. Door de uitbreiding van het spoorwegennet langs Hollandsche Rading kon het dorp zich ontwikkelen. Er is bovendien in Hollandsche Rading is een NS-station.

  De kern ligt midden in een bosrijke omgeving. Waardoor er bijzondere grondwaterstromingen zijn die zorgen voor de daarbij behorende planten. Er zijn bovendien unieke ontginningspatronen zijn in het landschap nog steeds waar te nemen. Een patroon dat ook weer actueel werd in de herinrichting Noorderpark. Kortom, Hollandsche Rading is zeker een bezoekje waard.

  Taxi Hollandsche Rading Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!