• Luchthaven tarieven

  Taxi Vinkeveen Schiphol Airport  € 55
  Taxi Vinkeveen Rotterdam Airport € 99
  Taxi Vinkeveen Eindhoven Airport € 129
  Taxi Vinkeveen Weeze Airport € 190
  Taxi Vinkeveen Brussel Airport € 250
 • Overige tarieven

  Taxi Vinkeveen Amsterdam € 60
  Taxi Vinkeveen Den Haag € 115
  Taxi Vinkeveen Rotterdam € 115
  Taxi Vinkeveen Eindhoven € 145
  Taxi Vinkeveen Utrecht € 50
 • Taxi Vinkeveen

  Taxi Vinkeveen nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Taxi Vinkeveen is gespecialiseerd in voordelige Luchthaven-service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met Taxideluxe op. Wij zijn u graag van dienst! Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. bovengenoemde bestemmingen!

  Luchthavens

  Ontspannen vanuit Vinkeveen met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Taxideluxe biedt kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Vinkeveen voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven danwel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt dus nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Over Vinkeveen

  Vinkeveen is dus een klein dorpje gelegen tussen de grote steden Utrecht en Amsterdam. Het dorpje valt dus onder de gemeente De Ronde Venen en is gelegen in de provincie Utrecht. Vinkeveen is onder velen onder ons met name bekend om de prachtige Vinkeveense Plassen. Je hebt hier de mogelijkheid tot duiken, maar er wordt er ook veelal gevaren en gezeild. Het water is een van de schoonste in Nederland. Er zijn een twaalftal zandeilanden aangelegd in de plassen. Leuke Bezienswaardigheid in Vinkeveen is toch wel de toren van de hervormde (PKN) kerk gelegen aan de Herenweg.

  Taxi Vinkeveen Schiphol nodig? Bel dus direct 030 – 2 600 800