• Taxi Utrecht Spijkenisse nodig?

  Wilt u heerlijk en ontspannen met de taxi van Utrecht naar Spijkenisse? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Taxideluxe biedt u een betrouwbare, service gerichte en betaalbare taxivervoer tussen Utrecht en Spijkenisse.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, Taxideluxe werk met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs! 

 • Taxi Utrecht Spijkenisse     € 149
  Taxi Spijkenisse Utrecht     € 149
  030 - 2 600 800

  NU RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Spijkenisse

  Taxi Utrecht Spijkenisse nodig? Wilt u een betrouwbare en flexibele partner die u veilig en comfortabel van Utrecht naar Spijkenisse brengt? Dan bent u bij Taxideluxe aan het juiste adres! Wellicht heeft een vergadering, congres of u wilt gewoon een dagje weg? We zorgen ervoor dat u veilig, ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Spijkenisse begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht. 

  U reist met onze transparante en heldere taxiservice vanuit Utrecht naar Spijkenisse tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesjouw met uw koffers, maar gewoon van het gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Spijkenisse.

  Taxi Spijkenisse Utrecht

  Taxi Spijkenisse Utrecht nodig? We komen u ook graag in Sneek ophalen! Onze chauffeur komt u op de afgesproken tijd ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Spijkenisse prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Spijkenisse vervoer! We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een e-mail. 

  Wilt u met de taxi van Utrecht naar Spijkenisse? Bel direct 030-2 600 800

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Spijkenisse is voor ons bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 81 km          Reistijd: ± 1 h         Prijs: € 149,-    

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 - 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 - 19:00 uur). 

  In de afgelopen veertig jaar is Spijkenisse uitgegroeid tot een moderne stad met ongeveer 75.000 inwoners. Voordat de bouwactiviteiten van start gingen werd de grond nauwkeurig onderzocht. Archeologen legden tal van bijzondere vondsten bloot, die aantonen dat Spijkenisse al in de prehistorie werd bewoond. In de bodem bij Hekelingen zijn onder meer sporen van de Vlaardingencultuur (3000-2800 v.Chr.) teruggevonden, maar ook een woonplaats uit de Klokbekerperiode (2800-2100 v.Chr.). Daarbij werden aardewerk, vuursteen, een metalen ringetje en een deel van een gewei van een edelhert aangetroffen.

 • Taxi Utrecht Spijkenisse nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!