• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Gorinchem € 85
  Taxi Gorinchem Utrecht € 85
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Gorinchem

  Taxi Utrecht Gorinchem nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Gorinchem? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken tijd ophalen. Ten tweede rijdt hij u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Gorinchem of vice versa. Bovendien reist u met Taxideluxe altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Gorinchem Utrecht

  Taxi Gorinchem Utrecht nodig? Ook kunt u in Gorinchem opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Gorinchem prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Gorinchem vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie Utrecht Gorinchem

  De weg tussen Utrecht en Gorinchem is voor ons bekend terrein. Wij  kunnen u daarom ook advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 42 km

  Reistijd: ± 37 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Gorinchem

  Een wandeling door Gorinchem is een promenade door de historie. Maar liefs tientallen monumenten herinneren aan de tijd, dat Gorinchem een centrum van visserij, markten, scheepvaart en handel was. Daarnaast nam het een belangrijke plaats in de (Nieuwe) Hollandse Waterlinie. Maar ook rondom Gorinchem is genoeg te zien!

  Utrecht

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefs 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich bovendien in de Randstad en is centraal gelegen. Utrecht is ook het knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is.  Daarnaast heeft Utrecht een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht. Met maar liefs 112 meter hoge Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

  Taxi Utrecht Gorinchem nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!