• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Apeldoorn Amsterdam

  Taxi Apeldoorn Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Apeldoorn naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Apeldoorn.

  PRIJZEN
  Taxi Apeldoorn Amsterdam€175,-
  Taxi Amsterdam Apeldoorn€175,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Apeldoorn naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Apeldoorn naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Apeldoorn

  Taxi Amsterdam Apeldoorn nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Onze Diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Apeldoorn Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Apeldoorn en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 89 km

  Reistijd: ± 1 u 7 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Amsterdam

  Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuit-breidingen, waaronder de grachtengordel, die op de Unesco-Werelderfgoedlijst staat en tot dé beziens-waardigheden van de stad behoort. Andere attracties zijn musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum het Annen Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops.

  Taxi Amsterdam Apeldoorn nodig?

  Apeldoorn is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De stad telde per 1 januari 2014 139.071 inwoners.  Apeldoorn ontwikkelde zich pas vanaf begin 20e eeuw tot een van de grootste plaatsen van het land. Met ongeveer 100.000 arbeidsplaatsen is Apeldoorn bovendien een van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. Apeldoorn staat tegenwoordig bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur, met veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw. Door de bouw van de nieuwbouwwijken Zonnehoeve en Zuidbroek wordt verwacht dat het inwonertal tot 2020 zal stijgen tot 162.000.

  Taxi Apeldoorn Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!