• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Maartensdijk

  Taxi Maartensdijk nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten vervoer, waaronder zakelijk, particulier en voordelige luchthaven service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Luchthaven tarieven
  van Maartensdijk naar:
  Schiphol Airport€75,-
  Rotterdam Airport€135,-
  Eindhoven Airport€129,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€269,-
  Overige tarieven
  van Maartensdijk naar:
  Amsterdam€89,-
  Den Haag119,-
  Groningen€245,-
  Antwerpen€195,-
  Maastricht€245,-

  Taxi Maartensdijk Schiphol

  Ontspannen vanuit Maartensdijk met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie?

  Taxi Maartensdijk hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxideluxe weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Maartensdijk voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd. daarnaast zijn ze in bezit van een chauffeursdiploma. Bovendien zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Over Maartensdijk

  Maartensdijk is dus een klein dorpje gelegen nabij de grote stad Utrecht. Groot veengebied tussen het Gooi en Utrechtse Vecht, hier is Maartensdijk ontstaan. Naam Sint Maartendijk duikt in 1405 voor het eerst op. Er werd toen een dijk in het Oostveen aangelegd genaamd dwarsdijk. Er zijn genoeg historische bezienswaardigheden in Maartensdijk terug te vinden. Denk aan bijvoorbeeld hervormde kerk en voormalig gemeentehuis.

  Taxi Maartensdijk Schiphol nodig ? Bel direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!