• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Vleuten

  Taxi Vleuten nodig? Ontspannen vanuit Vleuten met één van onze taxi’s van of naar hieronder genoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hieronder onze prijs!

  Luchthaven tarieven
  van Vleuten naar:
  Schiphol Airport€69,-
  Rotterdam Airport€95,-
  Eindhoven Airport€119,-
  Weeze Airport€229,-
  Brussel Airport€249,-
  Overige tarieven
  van Vleuten naar:
  Amsterdam€70,-
  Den Haag€89,-
  Nieuwegein€40,-
  UMC€40,-
  AMC€55,-

  .

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Vleuten voor u klaar!

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi minstens 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol klaar voor u staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland en over de grens met Duitsland en België.

  Taxi Vleuten nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Over Vleuten

  Vleuten is een buurt in de wijk Vleuten, De Meern en is gelegen in de Nederlandse provincie Utrecht. Vanaf ongeveer 1950 breidde Vleuten zich sterker uit. Er ontstonden wijken als Achter ’t Spoor, Hinderstein, Nieuwe Vaart en Odenvelt. Ten oosten van Vleuten ligt het Máximapark, zeker de moeite waard om deze prachtige park te bezoeken.  Dit nieuwe stadspark moet als een buffer fungeren tussen Vleuten, Vleuterweide, en de wijk Leidsche Rijn. Ten noorden van Vleuten ligt de Haarrijnseplas. Naast het Maximapark kunt u als bezienswaardigheid ook de eeuwen oude Torenpleinkerk bezoeken. Bezoek ook de Hervormde kerk waarvan de toren uit omstreeks 1300 dateert. Vleuten heeft als dorp veel te bieden. Mensen van buiten Vleuten ontdekken steeds vaker de gezellige en ongedwongen sfeer die het dorp uitademt. Vleuten beschikt over een rijk verenigingsleven, diverse scholen en instanties en een breed aanbod van winkels, horeca en bedrijven.  

Chat met ons!