• Luchthaven tarieven

  Taxi Vleuten Schiphol Airport  € 59
  Taxi Vleuten Rotterdam Airport € 80
  Taxi Vleuten Eindhoven Airport € 110
  Taxi Vleuten Weeze Airport € 165
  Taxi Vleuten Brussel Airport € 220
 • Overige tarieven

  Taxi Vleuten Amsterdam € 70
  Taxi Vleuten Den Haag   € 89
  Taxi Vleuten Nieuwegein  € 35
  Taxi Vleuten UMC € 40
  Taxi Vleuten AMC € 50
 • Taxi Vleuten

  Taxi Vleuten nodig? Ontspannen vanuit Vleuten met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Vleuten voor u klaar!

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt nooit met andere passagiers gecombineerd. 

  Chauffeurs Taxi Vleuten

  Chauffeurs van Taxideluxe zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Vleuten nodig? Bel direct 030 – 2 600 800

  Over Vleuten

  Vleuten is een buurt in de wijk Vleuten, De Meern en is gelegen in de Nederlandse provincie Utrecht. Vanaf ongeveer 1950 breidde Vleuten zich sterker uit. Er ontstonden wijken als Achter ‘t Spoor, Hinderstein, Nieuwe Vaart en Odenvelt. Ten oosten van Vleuten ligt het Máximapark, zeker de moeite waard om deze prachtige park te bezoeken.  Dit nieuwe stadspark moet als een buffer fungeren tussen Vleuten, Vleuterweide, en de wijk Leidsche Rijn. Ten noorden van Vleuten ligt de Haarrijnseplas. Naast het Maximapark kunt u als bezienswaardigheid ook de eeuwen oude Torenpleinkerk bezoeken. Bezoek ook de Hervormde kerk waarvan de toren uit omstreeks 1300 dateert. Vleuten heeft als dorp veel te bieden. Mensen van buiten Vleuten ontdekken steeds vaker de gezellige en ongedwongen sfeer die het dorp uitademt. Vleuten beschikt over een rijk verenigingsleven, diverse scholen en instanties en een breed aanbod van winkels, horeca en bedrijven.