• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Zeist Amsterdam € 95
  Taxi Amsterdam Zeist € 95
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Zeist Amsterdam

  Taxi Zeist Amsterdam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Zeist naar Amsterdam voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Zeist. Boek gemakkelijk online!

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Zeist naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Zeist naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam.

  Taxi Amsterdam Zeist

  Taxi Amsterdam Zeist nodig? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Zeist wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Zeist Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Taxi Zeist Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Reisinformatie

  De weg tussen Zeist en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 57 km

  Reistijd: ± 46 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Zeist

  Zeist is een gemeente en groene parel in het midden van de provincie Utrecht. De gemeente telt maar liefst 62.000 inwoners op 1 april 2016 en heeft een oppervlakte van tegen de 50 km². De gemeente Zeist ligt in het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en heeft daardoor buiten de woonkernen een overwegend ‘groen’ karakter. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd.

   

Open chat
Chat met ons!