• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Schoonhoven

  Taxi Utrecht Schoonhoven nodig? Bent u opzoek naar een betrouwbare taxi van Utrecht naar Schoonhoven? Een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding? Dan bent u bij Taxideluxe aan het juiste adres. We rijden tegen een vast en scherp tarief, geen verassingen achteraf. Uw taxi van Utrecht naar Schoonhoven kunt gemakkelijk online boeken!

  test34 passagiers €79,-

  reserveer online

  3taxibusje4

  8 passagiers €99,-

  reserveer online

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Schoonhoven of vice versa. U reist met Taxideluxe altijd privé. Daarnaast wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Schoonhoven Utrecht

  Taxi Schoonhoven Utrecht nodig? Sluit uw bezoek aan Schoonhoven prettig af met Taxideluxe. We komen u graag in Schoonhoven ophalen. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar de gewenste eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Schoonhoven is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarnaast denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 39 km

  Reistijd: ± 43 min

  In de spitsuren kan het echter aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Onze diensten

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Wilt u echter een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button.

  Schoonhoven

  Schoonhoven is het meest bekend als de Zilverstad van Nederland. Maar wist je bijvoorbeeld dat er in en rond het Oud-Hollandse stadje in het Groene Hart van Holland nog veel meer te ontdekken is? Schoonhoven is dan ook niet voor niets de Zilverstad met zijn strategische ligging aan de rivier de Lek op de grens van de Krimpenerwaard, Lopikerwaard en Alblasserwaard al eeuwenlang een populaire bestemming voor bewoners, bezoekers en voorbijgangers van ver weg.

  Taxi Utrecht Schoonhoven nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u ook op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!