• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Schoonhoven nodig?

  Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Schoonhoven? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi Utrecht Schoonhoven € 65
  Taxi Schoonhoven Utrecht € 65
 • Taxi Utrecht Schoonhoven

  Taxi Utrecht Schoonhoven nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Schoonhoven voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw reis naar Schoonhoven begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Utrecht naar Schoonhoven tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Schoonhoven.

  Taxi Schoonhoven Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Schoonhoven opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Schoonhoven prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Taxi Schoonhoven Utrecht nodig?

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Schoonhoven vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Schoonhoven is het meest bekend als de Zilverstad van Nederland. Maar wist je bijvoorbeeld dat er in en rond het Oud-Hollandse stadje in het Groene Hart van Holland nog veel meer te ontdekken is? Schoonhoven is dan ook niet voor niets de Zilverstad met zijn strategische ligging aan de rivier de Lek op de grens van de Krimpenerwaard, Lopikerwaard en Alblasserwaard al eeuwenlang een populaire bestemming voor bewoners, bezoekers en voorbijgangers van ver weg. 

 • Taxi Utrecht Schoonhoven nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!