• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi De Bilt - Rotterdam Airport  € 130
  Taxi Rotterdam Airport - De Bilt  € 130
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi De Bilt Rotterdam Airport

  Taxi De Bilt Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit De Bilt met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. U reist met Taxi De Bilt Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 130,-. 

  We staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf dus. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  U reist met onze Taxi De Bilt Rotterdam Airport service vanuit De Bilt tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede  zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport De Bilt

  Taxi Rotterdam Airport De Bilt nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in De Bilt.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen De Bilt en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 68 km

  Reistijd: ± 45 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  The Airport

  Rotterdam The Hague Airport, voorheen echter Rotterdam Airport. Het is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt ook net ten noorden van de stad Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Groep, met als aandeelhouders de Staat en de gemeenten Amsterdam en Rotterdam. De nieuwe naam zal met name in het buitenland worden gebruikt. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. De luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Taxi De Bilt Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!