• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Breukelen Eindhoven Airport

  Taxi Breukelen Eindhoven Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Breukelen naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport. Bovendien ervaart u geen gesleep met uw koffers. Maar rechtstreeks van uw voordeur in Breukelen naar de toegang van de vertrekhal op Eindhoven Airport. U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Breukelen tegen een voordelig en vast tarief.

  PRIJZEN
  Taxi Breukelen Eindhoven Airport€160,-
  Taxi Eindhoven Airport Breukelen€160,-

  Taxi Eindhoven Airport Breukelen

  Taxi Eindhoven Airport Breukelen nodig? Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd. Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. 

  We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. De chauffeur zal u informeren over de locatie waar hij op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Breukelen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24/7 gebruiken maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Breukelen en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 97 km

  Reistijd: ± 1 uur 5 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Prachtige dorpje

  In het noordwesten van de stad Utrecht ligt het prachtige dorpje Breukelen. Het dorpje is gelegen in de gemeente Stichtse Vecht. daarnaast is het omgeven door verschillende plassen en rivieren. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Daarnaast ligt buiten de dorpskern kasteel Nijenrode. Hierin is de Nyenrode Business Universiteit gevestigd. Breukelen beschikt ook over verschillende winkels. In het noordelijke deel is een klein overdekt winkelcentrum De Passage.

  Eindhoven Airport

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Daarnaast is Eindhoven-Airport een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Bovendien biedt de airport diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Eindhoven Airport is dan ook een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Het vliegveld heeft geen lange wachttijden en heeft een grote parkeergarage. Heeft u vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Taxi Breukelen Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!