• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Bilthoven Eindhoven Airport

  Taxi Bilthoven Eindhoven Airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bilthoven naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport. 

  4 passagiers €160,-

  reserveer online

  4 passagiers €160,-

  reserveer online

  8 passagiers €189,-

  reserveer online

  U reist met onze comfortabele Eindhoven Airport service vanuit Bilthoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Bilthoven

  Taxi Eindhoven Airport Bilthoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt contact met u op om een locatie op de luchthaven af te spreken. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Bilthoven.

  Onze diensten 

  Wij streven ernaar om onze klanten optimaal te bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen, ideaal voor Taxi Eindhoven Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Bilthoven en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 94 km

  Reistijd: ± 1 uur 5 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Eindhoven Airport is het vliegveld van Eindhoven gelegen aan de westzijde van de stad. De luchthaven is al vanaf 1932 in gebruik. Eindhoven-Airport is een van de grootste regionale vliegvelden van Nederland. Het biedt diverse bestemmingen aan naar populaire vakantielanden. Eindhoven-Airport is een uitstekend vertrekpunt voor uw vakantie. Het vliegveld heeft geen lange wachttijden en heeft diversen parkeergelegenheden in de buurt. Heb je vragen over vluchten, bagage of faciliteiten over Eindhoven Airport? U kunt dan terecht bij de informatiebalie van Eindhoven Airport. 

  Over Bilthoven

  Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt. Het dorpje ligt in de provincie Utrecht. De geschiedenis van Bilthoven gaat dus  terug tot 1863. Toen de spoorlijn Utrecht – Amersfoort in gebruik werd genomen. Het station stond op een halfuur lopen van De Bilt. Bewoners die dat te ver vonden, gingen in de buurt van het station wonen. Hier is de grond bovendien relatief goedkoop. Na 1900 ontstond zo een nieuw dorp dat aanvankelijk De Bilt-Station werd genoemd. Tegelijkertijd nam het treinverkeer van en naar het nieuwe station sterk toe: in 1902 kon men in beide richtingen al 52 keer per dag de trein nemen. In 1917 kregen het dorp en het station de definitieve naam Bilthoven. In Bilthoven is onder andere gevestigd: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

  Taxi Bilthoven Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!