• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Soest Amsterdam € 90
  Taxi Amsterdam Soest € 90
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Soest Amsterdam

  Taxi Soest Amsterdam nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Soest naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Soest.

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit Soest naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Soest naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam.

  Taxi Amsterdam Soest

  Taxi Amsterdam Soest nodig? Uiteraard kunt u ook in Amsterdam opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Soest wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Soest Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Soest en Amsterdam is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 44 km

  Reistijd: ± 45 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over Soest

  U kunt in Soest veel bewonderen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld kerkebuurt van Soest en de stenenreus de eng. Daarnaastheb je nog de boerderij Het Gagelgat, vliegbasis Soesterberg, St Jozefgesticht en vergeet niet de Oude kerk. Rondom de uit de 14e eeuw daterende Oude Kerk ontstond de Kerkebuurt, het hart van het oude Soest. Tot aan de Reformatie werd de aan Petrus en Paulus gewijde kerk beheert door de Benedictijner abdij St. Paulus in Utrecht. In 1580 werden de katholieke erediensten door de Staten van Utrecht verboden. Het ‘nieuwe geloof’ sloeg bij de katholieke boeren van Soest niet echt aan: het duurde een eeuw voordat er een eigen predikant werd benoemd! Zowel het exterieur als het interieur zijn de moeite van het bezoeken waard.

  Taxi Soest Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!