• Luchthaven tarieven

  Taxi Bosch en Duin Schiphol Airport  € 85
  Taxi Bosch en Duin Rotterdam Airport  € 99
  Taxi Bosch en Duin Eindhovenl Airport  € 140
  Taxi Bosch en Duin Weeze Airport  € 175
  Taxi Bosch en Duin Brussel Airport  € 240
 • Overige tarieven

  Taxi Bosch en Duin Amsterdam € 90
  Taxi Bosch en Duin Den Haag € 135
  Taxi Bosch en Duin Groningen € 265
  Taxi Bosch en Duin Antwerpen € 195
  Taxi Bosch en Duin AMC € 85
 • Taxi Bosch en Duin                             

  Taxi Bosch en Duin nodig? Ontspannen vanuit Bosch en Duin met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? Taxi Bosch en Duin hanteert voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Bosch en Duin weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxi Bosch en Duin 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxi Bosch en Duin voor u klaar en kunt u van onze comfortabele service gebruik maken.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Onze chauffeurs 

  Chauffeurs van Taxi Bosch en Duin zijn ervaren professionals, zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi in Bosch en Duin nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Over Bosch en Duin 

  Een prachtige dorp in de gemeente Zeist in de provincie Utrecht. Er wonen ongeveer 2.500 inwoners. Echter, vandaag de dag staan nog steeds enkele vakantiehuizen verspreid door Bosch en Duin, de woningen zijn te herkennen aan de herkenbare klassieke bouwstijl en het vele hout dat werd gebruikt. Leuke bezienswaardigheid van Bosch en Duin mis onder andere het landgoed De Horst, dit is tevens een rijksmonument. De uitbreiding van het spoorwegennet heeft de groei van Bosch en Duin bevorderd. Omstreeks 1863 werd de spoorlijn Utrecht-Amersfoort-Zwolle in gebruik genomen. In 1898 werd de spoorlijn Den Dolder-Baarn geopend en in 1901 werd de spoorlijn van Bilthoven op Zeist aangelegd. In 1907 werd de halte Bosch en Duin geopend en werd de kiosk die op Het Rond in Zeist stond overgeplaatst naar Bosch en Duin. Taxi Bosch en Duin Schiphol nodig?