• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Soest Schiphol

  Taxi Soest Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Soest naar Schiphol voor bijvoorbeeld  een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Soest Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 85,-.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Geen verassingen achteraf. We staat tevens garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 85,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Soest

  Taxi Schiphol Soest nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Soest.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Soest Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen onze centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button.

  Over Soest

  Lekker op een terras? Een ijsje, koffie of uitgebreid tafelen? Het kan allemaal in Soest en Soesterberg! Geniet tevens van een degelijke Hollandse maaltijd tot een exotische rijsttafel. Daarnaast kunt u genieten van een sappige biefstuk tot een Turkse pizza. Geniet bovendien van een patatje oorlog tot haute cuisine, u vindt het allemaal! Echter, in het grote aantal eetgelegenheden dat Soest en Soesterberg rijk is. Er worden naast de Franse, Italiaanse, Griekse en Chinese keuken ook typisch Soester en streekgerechten geserveerd.

  Taxi Soest Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!