• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Soest Schiphol

  Taxi Soest Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Soest naar Schiphol voor bijvoorbeeld  een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Soest Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van €95,-.

  Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Geen verassingen achteraf. We staat tevens garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 120,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Soest

  Taxi Schiphol Soest nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Soest.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Soest Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Soest

  Lekker op een terras? Een ijsje, koffie of uitgebreid tafelen? Het kan allemaal in Soest en Soesterberg! Geniet tevens van een degelijke Hollandse maaltijd tot een exotische rijsttafel. Daarnaast kunt u genieten van een sappige biefstuk tot een Turkse pizza. Geniet bovendien van een patatje oorlog tot haute cuisine, u vindt het allemaal! Echter, in het grote aantal eetgelegenheden dat Soest en Soesterberg rijk is. Er worden naast de Franse, Italiaanse, Griekse en Chinese keuken ook typisch Soester en streekgerechten geserveerd.

  Taxi Soest Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!