• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Groningen € 325
  Taxi Groningen Utrecht € 325
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Groningen

  Taxi Utrecht Groningen nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Utrecht naar Groningen voor bijvoorbeeld een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Groningen begint immers al bij het vertrek vanuit Utrecht.

  U reist met onze taxiservice vanuit Utrecht naar Groningen tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Utrecht naar de afgesproken eindbestemming in Groningen.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

  Taxi Groningen Utrecht

  Taxi Groningen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Groningen opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Groningen prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Groningen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Wilt u met de taxi van Utrecht naar Groningen? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Groningen

  Groningen is een bruisende studentenstad. De jongste stad van Nederland kent een lange en roerige geschiedenis. Dit is te zien aan de historische pakhuizen, hofjes en gebouwen. Daarnaast heeft Groningen de meest vernieuwende architectuur binnen haar grenzen. Bovendien is Groningen verkozen tot Beste Binnenstad, omdat het er zo goed toeven is. Door het grote aantal jongeren dat studeert aan de universiteit of hogeschool heeft Groningen een geheel eigen energie. Ze geven ze de stad een economische impuls. Daarnaast zorgen ze voor een bruisend uitgaansleven. De cafés en clubs, met name op de Grote Markt zijn erg populair bij de studenten. De sluitingstijd in Groningen is niet vastgelegd, dus er kan tot in de vroege uurtjes worden gestapt. 

  Over Utrecht

  Het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat. Daarnaast is er moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea. Utrecht is bovendien rijk aan cultuur en historie en bruist van het leven.

Chat met ons!