• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Bilthoven Brussels Airport € 249
  Taxi Brussels Airport Bilthoven € 249
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

   

 • Taxi Bilthoven Brussels Airport

  Taxi Bilthoven Brussels Airport nodig? Ontspannen en zorgeloos vanuit Bilthoven met één van onze taxi’s van of naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. 

  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Brussels Airport. Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit gecombineerd met andere passagiers naar uw eindbestemming vervoerd.

  U reist met onze Taxi Bilthoven Brussels Airport service vanuit Bilthoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep en gedoe met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Brussels Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Brussels Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Brussels Airport Bilthoven

  Taxi Brussels Airport Bilthoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig, rechtstreeks en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Bilthoven.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje. 

  Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt. Bilthoven ligt in de provincie Utrecht. De geschiedenis van Bilthoven gaat terug tot naar liefst 1863. Toen de spoorlijn Utrecht  Amersfoort in gebruik werd genomen en bij de kruising van de spoorlijn met de Soestdijkseweg een station werd geopend. Het station stond op een halfuur lopen van De Bilt. Bewoners die dat te ver vonden, gingen in de buurt van het station wonen, waar de grond bovendien relatief goedkoop was. Na 1900 ontstond zo een nieuw dorp dat aanvankelijk De Bilt-Station werd genoemd.

  Taxi Bilthoven Brussels Airport nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

Open chat
Chat met ons!