• Taxi Hilversum Schiphol

  Ontspannen vanuit Hilversum met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Hilversum Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 70,- 

  Geen verassingen achteraf. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

 • Taxi Hilversum Schiphol Airport  €70
  Taxi Hilversum Rotterdam Airport  €110
  Taxi Hilversum Eindhoven Airport  €139
 • Taxi Hilversum Schiphol 

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Hilversum naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Hilversum Schiphol service vanuit Harmelen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Hilversum

  Taxi Schiphol Hilversum nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Hilversum.

  Diensten Taxi Hilversum Schiphol

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Hilversum Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld en de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt).Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

  Hilversum is een plaatsgelegen in de provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. In Hilversum zijn veel landelijke omroepbedrijven gevestigd. Hilversum wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'. De gemeente Hilversum heeft 86.279 inwoners (1 augustus 2013, bron: cbs) op een oppervlakte van 46,19 km² (waarvan 0,21 km² water). Hilversum, dat door veel oorspronkelijke bewoners nog altijd als een dorp wordt genoemd is een 'tuinstad', een gemeente met veel groen en omgeven door natuurgebieden. Een unieke karakteristieke eigenschap is de nog altijd vaak natuurlijke overgang tussen bebouwing en omringende natuur. Architectuur is een van de uithangborden van Hilversum. Met name ontwerpen van de 20ste-eeuwse gemeentearchitect Willem Dudok zijn er te vinden.

 • Taxi Hilversum Schiphol nodig? Bel direct 030-2 600 800