• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Hilversum Schiphol

  Taxi Hilversum Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Hilversum met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Hilversum Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 70,- 

  Geen verassingen achteraf. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  U reist met onze Taxi Hilversum Schiphol service vanuit Hilversum tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers. Daarnaast wordt u bij uw voordeur opgehaald en naar de gewenste vertrekhal op Schiphol gebracht.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 70,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 90,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Hilversum

  Taxi Schiphol Hilversum nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo  kunnen wij bijvoorbeeld anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Hilversum.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Hilversum Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Schiphol

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven. Daarnaast is het ook een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Daarnaast is het de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt maar liefst enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

  Hilversum

  Hilversum is een plaatsgelegen in de provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. In Hilversum zijn veel landelijke omroepbedrijven gevestigd. Hilversum wordt ook wel aangeduid als de mediastad van Nederland. Hilversum, dat door veel oorspronkelijke bewoners nog altijd als een dorp wordt genoemd is een ‘tuinstad’, een gemeente met veel groen en omgeven door natuurgebieden. Een unieke karakteristieke eigenschap is de nog altijd vaak natuurlijke overgang tussen bebouwing en omringende natuur. Architectuur is een van de uithangborden van Hilversum. 

  Taxi Hilversum Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Taxi Abcoude SchipholTaxi Abcoude Schiphol
Open chat
Chat met ons!