Taxi Loosdrecht Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Loosdrecht met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Loosdrecht Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 90,-. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

U reist met onze comfortabele Taxi Loosdrecht Schiphol service vanuit Loosdrecht tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Taxi Loosdrecht Schiphol

125
90
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Loosdrecht Schiphol

155
120
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Loosdrecht

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Schiphol Loosdrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Loosdrecht.

Diensten Taxideluxe

Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Loosdrecht Schiphol vervoer.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Over Loosdrecht

Wie aan Loosdrecht denkt, denkt meteen aan water. Met vijf aan elkaar verbonden plassen is er dan ook heel veel te beleven voor watersporters op elk niveau. Voor een actieve dag op de plassen zijn er verschillende mogelijkheden. Op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. Het is dan ook niet moeilijk om een adres te vinden waar je een boot kunt huren. Om de plassen mee te verkennen. Dat kan met een zeilboot, roeiboot of kano, maar dus ook met een gemotoriseerde boot (met of zonder kapitein).

Over Schiphol

Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld en de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt).Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly en Transavia. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Taxi Loosdrecht Schiphol nodig? Bel direct 030-2600 800

Scan de code