• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Loosdrecht Schiphol

  Taxi Loosdrecht Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Loosdrecht met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Loosdrecht Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 80,-. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Loosdrecht Schiphol service vanuit Loosdrecht tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij  ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Taxi Schiphol Loosdrecht

  Taxi Schiphol Loosdrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Loosdrecht.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Loosdrecht Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via de centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Loosdrecht

  Wie aan Loosdrecht denkt, denkt meteen aan water. Met vijf aan elkaar verbonden plassen is er dan ook heel veel te beleven voor watersporters op elk niveau. Voor een actieve dag op de plassen zijn er verschillende mogelijkheden. Op de Loosdrechtse Plassen alle soorten vaartuigen toegestaan. Het is dan ook niet moeilijk om een adres te vinden waar je een boot kunt huren. Om de plassen mee te verkennen. Dat kan met een zeilboot, roeiboot of kano, maar dus ook met een gemotoriseerde boot (met of zonder kapitein).

  Over Schiphol

  Luchthaven Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven. Daarnaast een  van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2012, gemeten naar het aantal passagiers, het zestiende vliegveld ter wereld. Daarnaast de vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Corendon, Martinair, Tui en Transavia. De luchthaven ligt maar liefst enkele meters onder zeeniveau. Daarnaast telt de luchthaven zes start- en landingsbanen.

  Taxi Loosdrecht Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!