• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Culemborg € 65
  Taxi Culemborg Utrecht € 65
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Culemborg

  Taxi Utrecht Culemborg nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Culemborg? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in één van onze taxi’s en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Culemborg of vice versa. U reist u altijd privé en wordt daarom u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  U kiest voor de taxi? Bereken met de volgende LINK hoeveel uw taxirit kost op basis van het maximale tarief vastgesteld door de overheid. Echter, we werken met fikse kortingen en vaste prijzen, zie hierboven onze prijs!

  Taxi Culemborg Utrecht

  Taxi Culemborg Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in  Culemborg opgehaald worden. Sluit daarom uw bezoek aan Culemborg prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Daarom kunt u bij ons vooruit bestellen, ideaal voor taxi Utrecht Culemborg vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Prachtige Utrecht

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefs 320.000 inwoners is Utrecht echter de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Hierdoor is het een goede locatie voor toonaangevende beurzen. Utrecht heeft dus een lange geschiedenis en daardoor een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met maar liefst 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. Daarnaast huisvest de stad drie universiteiten waarvan de grootste de Universiteit Utrecht is. Hiernaast zijn er drie omvangrijke hogescholen, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht gevestigd

  Taxi Utrecht Culemborg nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!