• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Eindhoven Amsterdam

  Taxi Eindhoven Amsterdam nodig? Reis met Taxideluxe van Eindhoven naar Amsterdam en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat. Boek gemakkelijk online! 

  PRIJZEN
  Taxi Eindhoven Amsterdam€175,-
  Taxi Amsterdam Eindhoven€175,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Eindhoven naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Bovendien geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Eindhoven naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Eindhoven

  Taxi Amsterdam Eindhoven nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste laats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Eindhoven wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij ons kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Eindhoven Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Eindhoven en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 125 km

  Reistijd: ± 1 u 25 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Onze hoofdstad

  Amsterdam is de hoofdstad en, naar inwonersaantal de grootste gemeente van Nederland. De stad ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam kreeg stadsrechten rond 1300 en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de grootste handelssteden ter wereld. Andere attracties zijn musea, zoals Rijksmuseum, Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum het Anne Frank Huis, De Wallen en de vele coffeeshops.

  Over Eindhoven

  Eindhoven een moderne stad met Brabants hart! Een jonge dynamische stad met een moderne uitstraling maar met een warm Brabants hart. Zo laat Eindhoven zich het best omschrijven. Eindhoven is een stad in het Zuid-oosten van de provincie Noord- Brabant en is maar liefs de vijfde stad van Nederland. Eindhoven= Lichtstad – een knipoog naar de gloeilampenfabriek Philips die zo bepalend is (geweest) voor de ontwikkeling van Eindhoven – ademt niet uitsluitend de sfeer van nuchterheid. Frits Philips een bekende Eindhovenaar die ook een standbeeld heeft op de Markt in het centrum van Eindhoven.

  Taxi Eindhoven Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!