• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Bunnik

  Taxi Bunnik nodig? Ontspannen vanuit Bunnik met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Bunnik weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Luchthaven tarieven
  van Bunnik naar:
  Schiphol Airport€85,-
  Rotterdam Airport€120,-
  Eindhoven Airport€145,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€259,-
  Overige tarieven
  van Bunnik naar:
  Amsterdam€90,-
  Den Haag€135,-
  Groningen€275,-
  Antwerpen€195,-
  Maastricht€295,-

  .

  Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn gespecialiseerd in voordelige luchthaven service! Met onze professioneel opgeleide chauffeurs zijn al uw vervoerswensen mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

  Reis comfortabel tegen vaste en scherpe tarieven naar o.a. de bovengenoemde luchthavens! Neemt u gerust contact met ons op voor meer luchthavens en andere bestemmingen.

  Taxideluxe 24/7

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat Taxideluxe voor u klaar en kunt u van onze service gebruik maken. Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd.

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals. Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Bunnik nodig? Bel dus direct 030 – 2 600 800.

  Over Bunnik

  Bunnik ligt dus in provincie Utrecht nabij knooppunt van spoorwegen en snelle verbindingen met de historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt door de drie kernen van Bunnik. Het dorp Bunnik ligt aan de N229. In het westen van de gemeente liggen dus het landgoed Amelisweerd en de forten Rijnauwen en Vechten. Beide ooit onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Taxi Bunnik Schiphol nodig?

Open chat
Chat met ons!