• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Heerenveen

  Taxi Utrecht Heerenveen nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Heerenveen. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers. De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

  Taxi Utrecht Heerenveen    € 225
  Taxi Heerenveen Utrecht    € 225
  030 – 2 600 800

  NU RESERVEREN

  Taxi Heerenveen Utrecht

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Heerenveen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Het liefst ontvangen wij 12uur van tevoren de reserveringen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland en over de grens met Duitsland en België.

  Heerenveen

  Cultureel heeft de gemeente Heerenveen veel te bieden! Diverse musea ontvangen jaarlijks tienduizenden bezoekers, en niet voor niets. Het authentieke, intieme theater in het centrum van Heerenveen is altijd een garantie voor een leuke avond. Bovendien worden er het hele jaar met regelmaat grote en kleine muziekevenementen georganiseerd. En daarnaast wat te denken van alle jaarlijks terugkerende historische festiviteiten, evenementen en dorpsfeesten! Een overzicht van de culturele instellingen en activiteiten treft u hieronder aan. Utrecht is bovendien de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad. En is daarnaast centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum.

  Taxi Utrecht Heerenveen nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Chat met ons!