• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Breukeleveen Schiphol Airport € 75
  Taxi Breukeleveen Rotterdam Airport € 110
  Taxi Breukeleveen Eindhoven Airport € 145
 • Taxi Breukeleveen Schiphol

  Taxi Breukeleveen Schiphol nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met onze taxiservice voor een vast en scherp tarief van € 75,-.

  Geen verassingen achteraf. Daarnaast staat Taxideluxe garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u daarom graag willen verwelkomen. Maak kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

  U reist met onze Taxi Breukeleveen Schiphol service vanuit Breukeleveen tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers. Gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen. Daarnaast zorg hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Breukeleveen

  Taxi Schiphol Breukeleveen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht! Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage.Daarnaast brengt hij u veilig en comfortabel naar uw eindbestemming in Breukeleveen.

  Diensten Taideluxde

  We willen onze haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen. Dit is ideaal voor Taxi Breukeleveen Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Schiphol Airport

  Luchthaven Schiphol is echter de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Daarnaast was Schiphol in 2012, het zestiende vliegveld ter wereld. De vierde drukste luchthaven van Europa (na Londen Heathrow, Parijs Charles de Gaulle en Frankfurt). Tevens ligt het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer. Het bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van  Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, heeft eerder het dorp Rijk gelegen. De luchthaven ligt echter enkele meters onder zeeniveau. Schiphol telt zes start- en landingsbanen.

  Taxi Breukeleveen Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!