• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Utrecht Gouda € 85
  Taxi Gouda Utrecht € 85
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Gouda

  Taxi Utrecht Gouda nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Gouda of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Gouda Utrecht

  Taxi Gouda Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Gouda opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Gouda prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Gouda vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie traject Utrecht Gouda

  De weg tussen Utrecht en Gouda is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarnaast denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 44 km

  Reistijd: ± 40 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Gouda

  Gouda is een prachtige stad in het Groene Hart van de Randstad. De stad wordt voor het eerst genoemd in maar liefs de elfde eeuw. Dit is dan nog wel onder de naam Ter Goud. Het zou nog lang duren voordat men hier daad-werkelijk de huidige Latijnse benaming zou gaan gebruiken. Het historisch centrum van de stad is een prachtig bewaard gebleven. Bovendien is dit één van de belangrijkste trekpleisters van de stad. Daarnaast zijn het Oude stadhuis en de Sint-Janskerk en de Oude stadhuis de twee bekendste monumenten van de stad. Gouda is een leuke stad voor een stedentrip dicht bij huis. Tijdens een bezoek aan de stad hoef je jezelf geen moment te vervelen. Door de stad heen zijn er genoeg gezellige restaurants en cafeetjes te vinden waar je even bij kan komen van alle indrukken.

  Taxi Utrecht Gouda nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!