• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Deventer € 150
  Taxi Deventer Utrecht € 150
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Deventer

  Taxi Utrecht Deventer nodig? Met een luxe taxi comfortabel van Utrecht naar Deventer? Een rit zonder gepuzzel en geregel? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat.

  U bent bij Taxideluxe verzekerd van de meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Deventer of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé. U wordt nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Deventer Utrecht

  Uiteraard kunt u ook in Deventer opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Deventer prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten Tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Deventer vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik de WatsApp button.

  Taxi Utrecht Deventer nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Over Deventer

  Deventer is één van de oudste steden van Nederland en telt maar liefs 97.000 inwoners. De stad kent ook een aantal leuke en gezellige wijken in de binnenstad. Het plein ‘de Brink’ is het hart van de stad waar op vrijdag en zaterdag vanouds her de markt plaatsvindt. In de zomer zitten alle terrasjes gezellig  vol. Hier vindt je ook de leuke restaurants en cafés, net als rond het plein het Grote Kerkhof. Ontdek de kleine historische straatjes met leuke boetiekjes en speciaalzaken. Heb je bijvoorbeeld zin om lekker te borrelen met collega´s, familie of vrienden, dan ben je in Deventer op de juiste plek. Ook al is er maar 1 discotheek, er zijn wel veel verschillende café´s en terrassen. Op Goede Vrijdag is er de Goede Vrijdagmarkt en in de zomermaanden zijn er antiek en brocante markten.

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!