• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Hilversum Brussels Airport

  Ontspannen en zorgeloos vanuit Hilversum met één van onze taxi’s van of naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Hilversum Brussels Airport van of naar Brussels Airport voor een vast en scherp tarief van € 260,- U weet altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn.

  We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

 • Taxi Hilversum Brussels Airport € 260
 • Taxi Hilversum Brussels Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Hilversum naar Brussels Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Brussels Airport. Met Taxideluxe reist u altijd in een privé taxi. U wordt rechtstreeks en nooit gecombineerd met andere passagiers naar uw eindbestemming vervoerd. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Hilversum Brussels Airport service vanuit Hilversum tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep en gedoe met uw koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Brussels Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Brussels Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Brussels Airport Hilversum

  Taxi Brussels Airport Hilversum nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig, rechtstreeks en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Hilversum.

  Diensten Taxi Hilversum Brussels Airport

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Brussels Airport Hilversum vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Hilversum is een plaatsgelegen in de provincie Noord-Holland en de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. In Hilversum zijn veel landelijke omroepbedrijven gevestigd. Hilversum wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'. De gemeente Hilversum heeft 86.279 inwoners (1 augustus 2013, bron: cbs) op een oppervlakte van 46,19 km² (waarvan 0,21 km² water). Hilversum, dat door veel oorspronkelijke bewoners nog altijd als een dorp wordt genoemd is een 'tuinstad', een gemeente met veel groen en omgeven door natuurgebieden. Een unieke karakteristieke eigenschap is de nog altijd vaak natuurlijke overgang tussen bebouwing en omringende natuur. Architectuur is een van de uithangborden van Hilversum. Met name ontwerpen van de 20ste-eeuwse gemeentearchitect Willem Dudok zijn er te vinden

Open chat
Chat met ons!