Taxi Utrecht Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Utrecht met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Utrecht Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 85,- . We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

U reist met onze Taxi Utrecht Schiphol service vanuit Utrecht tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers dus! Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Taxi Utrecht Schiphol

150
85
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Utrecht Schiphol

185
110
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Schiphol Utrecht

Taxi Schiphol Utrecht nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Daarom kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Daarnaast kunt u vooruit bestellen, ideaal voor Taxi Utrecht Schiphol vervoer. Ook kunt u met een van onze taxi’s tegen een vast tarief naar Amsterdam vervoerd worden. Klik HIER voor de betreffende pagina!

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Reisinformatie

De weg tussen Utrecht en Schiphol is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

Afstand van Utrecht naar Schiphol:  ± 47 km

Tijdsduur met taxi van Utrecht naar Schiphol ± 40 minuten

Wij adviseren dus een langere reistijd (± 55) min in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

Welkom in Utrecht!

Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat en moderne architectuur. Tevens zijn er trendy winkels en verrassende musea. Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Daarnaast bruist Utrecht van het leven. Een volle culturele agenda. Bijvoorbeeld gezellige terrassen en gastvrije restaurants. 

Centrum van Utrecht is als een openluchtmuseum, bijna elke steen heeft wel een verhaal te vertellen. De historie van de stad gaat daarom wel terug tot in de Romeinse tijd. Ook de middeleeuwen hebben hun sporen in de prachtige stad achtergelaten. En dat is zeker terug te zien. Laten we ook vooral de rest van Utrecht niet vergeten. Utrecht wordt omringd door schitterende burchten, forten, kastelen, waaronder het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Daarnaast kunt u met taxi Utrecht Schiphol de tocht langs de monumentale forten maken en luister naar de boeiende verhalen over de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Beklim dus letterlijke het hoogtepunt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz.

Taxi Utrecht Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Overige bestemmingen:

 

 

Scan de code