• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Schiphol

  Taxi Utrecht Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Utrecht van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Utrecht Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 65,- .

  4 passagiers €65,-

  reserveer online

  4 passagiers €65,-

  reserveer online

  8 passagiers €80,-

  reserveer online

  We zouden u daarom graag willen verwelkomen. Maak kennis met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  U reist met onze Taxi Utrecht Schiphol service vanuit Utrecht tegen een voordelig tarief. Geen gesleep met uw koffers dus! U wordt bovendien bij uw voordeur opgehaald en naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol gebracht.

  Taxi Schiphol Utrecht

  Taxi Schiphol Utrecht nodig? Sluit tevens uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Zo kunnen wij anticiperen op bijvoorbeeld eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij bovendien telefonisch contact met u op. U krijgt daarnaast informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. In de eerste plaats helpt de chauffeur u met uw bagage. Ten tweede brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Utrecht.

  Reservering wijzigen? Geen enkel probleem!

  Door onvoorziene gebeurtenissen kan het voorkomen dat u de taxirit moet wijzigen of helemaal moet annuleren. Dit is bij ons ook geen enkel probleem. Laat dit bij ons minimaal 12 uur voor vertrek weten. Weet u dit al veel eerder? Maak dit dan zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar. Rit annuleren of wijzigen kan via mail, online of via de telefoon.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. Daarnaast kunt u vooruit bestellen,! Ideaal voor Taxi Utrecht Schiphol vervoer. Ook kunt u tegen een vast tarief naar Amsterdam vervoerd worden. Klik HIER voor de betreffende pagina!

  Wilt u een andere prijsopgave? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Schiphol is echter voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. We denken met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand van Utrecht naar Schiphol:  ± 47 km.

  Tijdsduur met taxi van Utrecht naar Schiphol ± 40 minuten.

  Wij adviseren echter een langere reistijd (± 55) min in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Welkom in Utrecht!

  Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Echter, Utrecht is een stad met een unieke dynamiek. Bovendien is de stad klein genoeg om wandelend de binnenstad te ontdekken. Echter, groot genoeg om dagenlang te genieten van verschillende festival en moderne architectuur. Tevens zijn er trendy winkels en verrassende musea. Bovendien is Utrecht rijk aan cultuur en historie. Daarnaast bruist Utrecht van het leven. Bezoek ook de gezellige terrassen en gastvrije restaurants. 

  Centrum van Utrecht is als een openluchtmuseum. Ten slotte heeft bijna elke steen een verhaal te vertellen. De historie van de stad gaat maar liefs terug tot in de Romeinse tijd. Daarnaast hebben de middeleeuwen hun sporen in de prachtige stad achtergelaten. En dat is ook zeker terug te zien. Laten we ook vooral de rest van Utrecht niet vergeten. Utrecht wordt ook omringd door schitterende burchten, forten, kastelen. Bezoek tevens het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar. Daarnaast kunt u met taxi Utrecht Schiphol de tocht langs de monumentale forten maken. Intussen luistert u naar de boeiende verhalen over de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ten slotte, beklim letterlijke het hoogtepunt van de Utrechtse Heuvelrug: de Pyramide van Austerlitz.

  Taxi Utrecht Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi, er rijden geen andere mensen mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Wat kost een taxi van Schiphol naar Utrecht?
  De boven genoemde tarieven gelden voor zowel van Utrecht naar Schiphol als van Schiphol naar Utrecht.

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes, maar u kan natuurlijk altijd uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Wij rijden uit Utrecht o.a. naar de volgende bestemmingen:
  AanradersAirlinesVliegticketsZakenreizen
  SeeBuyFlyKLMCheapticketsBCD Travel
  MeenemenTransaviaSkyScannerZakenreizen BTP
  SixtEasyJetTixZakenreis
  BookingTUIVliegticketsTravelXL
      
Open chat
Chat met ons!