• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Tarieven

  Taxi Breukelen - Rotterdam Airport  € 125
  Taxi Rotterdam Airport - Breukelen  € 125
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Breukelen Rotterdam Airport

  Taxi Breukelen Rotterdam Airport nodig? Ontspannen vanuit Breukelen met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxideluxe van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 125,-. Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar de luchthaven. 

  U reist met onze taxi service tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers! Gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Breukelen

  Taxi Rotterdam Airport Breukelen nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op. U krijgt informatie over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Daarnaast helpt de chauffeur u met uw bagage! Bovendien brengt onze chauffeur u veilig naar de gewenste eindbestemming in Breukelen.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Breukelen Rotterdam Airport vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Breukelen en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 71 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Over Breukelen

  In het noordwesten van de provincie Utrecht ligt het prachtige dorpje Breukelen. Het dorp ligt in de gemeente Stichtse Vecht omgeven door de verschillende plassen en rivieren. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tot de gemeente behoorden onder meer de buurtschappen Breukeleveen. Breukelerwaard en de dorpen Kockengen en Nieuwer Ter Aa. Buiten de dorpskern van Breukelen ligt bovendien kasteel Nijenrode. Hier is de bekende Nyenrode Business Universiteit gevestigd.

  Taxi Breukelen Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

  Wat zijn echter de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!