• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Bosch en Duin Eindhoven Airport  € 160
  Taxi Bilthoven Airport Bosch en Duin € 160
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Bosch en Duin Eindhoven Airport

  Taxi Bosch en Duin Eindhoven airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bosch en Duin naar Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt. Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Eindhoven Airport.

  U reist met onze comfortabele Taxi Bosch en Duin Eindhoven Airport service vanuit Bosch en Duin tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Eindhoven Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Eindhoven Airport Bosch en Duin

  Taxi Eindhoven Airport Bosch en Duin nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt contact met u op om een locatie bij de vertrekhal, meeting point of elders op de luchthaven af te spreken. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Bosch en Duin.

  Onze diensten

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per weekgebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Bosch en Duin en Eindhoven Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 92 km

  Reistijd: ± 1 uur 2 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren. Tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over Bosch en Duin

  Een prachtige dorp in de gemeente Zeist in de provincie Utrecht. Er wonen ongeveer 2.500 inwoners. Echter, vandaag de dag staan nog steeds enkele vakantiehuizen verspreid door Bosch en Duin, de woningen zijn te herkennen aan de herkenbare klassieke bouwstijl en het vele hout dat werd gebruikt. Leuke bezienswaardigheid van Bosch en Duin mis onder andere het landgoed De Horst, dit is tevens een rijksmonument. De uitbreiding van het spoorwegennet heeft de groei van Bosch en Duin bevorderd. Omstreeks 1863 werd de spoorlijn Utrecht-Amersfoort-Zwolle in gebruik genomen. In 1898 werd de spoorlijn Den Dolder-Baarn geopend en in 1901 werd de spoorlijn van Bilthoven op Zeist aangelegd. In 1907 werd de halte Bosch en Duin geopend en werd de kiosk die op Het Rond in Zeist stond overgeplaatst naar Bosch en Duin.

  Taxi Bosch en Duin Eindhoven Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!