• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi De Meern Den Haag nodig?

  Reis comfotabel met Taxideluxe van De Meern naar Den Haag of visa versa en ervaar het gemak van een luxe taxi! De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dat kan! Stap in een taxi van Taxideluxe en ervaar de voordelen van een vervoersspecialist die verder gaat …

 • Taxi De Meern Den Haag € 89
  Taxi Den Haag De Meern € 89
 • Taxi De Meern Den Haag

  Taxi De Meern Den Haag nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van De Meern naar Den Haag voor een vergadering, congres of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. 

  U reist met onze comfortabele taxi service vanuit De Meern naar Den Haag tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in De Meern naar de afgesproken eindbestemming in Den Haag.

  Taxi Den Haag De Meern

  Taxi van Den Haag naar De Meern nodig? Uiteraard kunt u ook in Den Haag opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in De Meern wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Den Haag prettig af met Taxideluxe.

  Diensten Taxideluxe

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi De Meern Den Haag vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

  Wilt u met de taxi van De Meern naar Den Haag? Bel direct 030-2 600 800 

  De Meern is een deel van de wijk Vleuten - De Meern in de provincie Utrecht. De Meern ligt net ten noorden van de autosnelweg A12 en Knooppunt Ouderrijn.  De Leidsche Rijn loopt door het voormalige dorp. Een inwoner wordt een Merenees genoemd. Ten oosten van De Meern ligt de A2 en bedrijventerrein Papendorp. Ten noorden ligt het Maximapark en de buurten Vleuterweide, Het ZandLangerak en Parkwijk. De Meern is voor archeologen één van de belangrijkste plaatsen in Noordwest-Europa voor vondsten van schepen uit de Romeinse tijd, onder andere omdat de rivier de Rijn en haar zijarmen er destijds doorheen stroomden.

 • Taxi De Meern Den Haag nodig? Bel direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!