• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Gent Amsterdam

  Taxi Gent Amsterdam nodig? Op uw gemak met één van onze taxi’s van Gent naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? Taxideluxe zorgt ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Gent.

  PRIJZEN
  Taxi Gent Amsterdam€395,-
  Taxi Amsterdam Gent€395,-

  .

  U reist met onze taxiservice vanuit Gent naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Geen verassingen achteraf! Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Gent naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. 

  Taxi Amsterdam Gent

  Taxi Amsterdam Gent nodig? U kunt ook door in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Gent wordt vervoerd. Sluit daarom uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

  Diensten

  Wij willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. U kunt tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Gent Amsterdam vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Gent en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 220 km

  Reistijd: ± 2 u 35 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Gent

  De Vlaamse stad Gent is echter de hoofdstad van Oost-Vlaanderen en de tweede gemeente van Belgie, na Antwerpen. In de Middeleeuwen was Gent een van de meest belangrijke steden van Europa, mede dankzij wol-, linnen- en vlasnijverheid. De haven van Gent was in die tijd na Parijs de tweede haven van Europa. De weelde van vroeger is tegenwoordig nog terug te zien aan de prachtige panden in het centrum van Gent, maar vooral in de vele kerken die de stad telt. Dankzij de rijke historie is Gent een populaire stad onder nationale en buitenlandse toeristen. Zij komen een kijkje nemen naar de pracht en praal van weleer. De vele fraaie gevels die de stad telt vertellen ieder hun eigen verhaal en zijn tegenwoordig goed beschermd. De regels omtrent deze monumenten is beperkt tot het exterieur van de panden.

  Taxi Gent Amsterdam nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!