• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tienhoven Rotterdam Airport

  Ontspannen van Tienhoven met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport, Schiphol Airport of Eindhoven Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxi Tienhoven Rotterdam Airport van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 99,- 

  Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

 • Taxi Tienhoven Rotterdam Airport €99
  Taxi Tienhoven Schiphol Airport €65
  Taxi Tienhoven Eindhoven Airport €140
 • Taxi Tienhoven Rotterdam Airport

  Ontspannen met één van onze taxi’s van Tienhoven naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. 

  U reist met onze comfortabele Taxi Tienhoven Rotterdam Airport service vanuit Tienhoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Tienhoven

  Taxi Rotterdam Airport Tienhoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Tienhoven.

  Diensten Taxi Tienhoven Rotterdam Airport

  Taxideluxe wil haar klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Tienhoven vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u die aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

  Tienhoven is een klein dorpje en is gelegen in de provincie Utrecht, gemeente Stichtse Vecht. Een groot stuk grond werd in 1243 door de heer Maarssen aan het kapittel Sint Pieter te Utrecht verkocht. Al in de middeleeuwen was er een kapel in Tienhoven, maar Tienhoven werd nooit een zelfstandige gemeente. Pas in het jaar 1604 na de aanstelling van een predikant werd Tienhoven een zelfstandige gemeente. Onder deze gemeente behoorden ook de inwoners van Breukeleveen en Maarsseveen. In het jaar 1957 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij de gemeente Maarssen toegevoegd. Na de lange geschiedenis van verschillende gemeentes werd Tienhoven in 2011 bij de gemeente Stichtse Vecht gevoegd. 

Open chat
Chat met ons!