• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Tienhoven Rotterdam Airport

  Taxi Tienhoven Rotterdam Airport nodig? Ontspannen van Maartensdijk met één van onze taxi’s van of naar Rotterdam Airport voor een zakenreis of vakantie? Ervaar het gemak van een luxe taxi! Bovendien staan service, kwaliteit en zorg voor de klant bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxideluxe van of naar Rotterdam Airport voor een vast en scherp tarief van € 120,-

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 120,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 120,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 150,-

  reserveer online

  Taxideluxe staat garant voor heldere en transparante taxi service. Geen verassingen achteraf. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport. Geen gesleep met uw koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de vertrekhal op Rotterdam Airport.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Tienhoven

  Taxi Rotterdam Airport Tienhoven nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen bovendien via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent nemen wij telefonisch contact met u op. We informeren u over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig naar de gewenste eindbestemming in Tienhoven.

  Onze diensten 

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Rotterdam Airport Tienhoven vervoer.

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Tienhoven en Rotterdam Airport is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Wij denken bovendien met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd. Zie google maps.

  Afstand: ± 69 km

  Reistijd: ± 50 min

  Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur).

  Over Tienhoven

  Tienhoven is een klein dorpje en is gelegen in de gemeente Stichtse Vecht. Echter, een groot stuk grond werd in 1243 door de heer Maarssen aan het kapittel Sint Pieter te Utrecht verkocht. Al in de middeleeuwen was er een kapel in Tienhoven. Echter, Tienhoven werd nooit een zelfstandige gemeente. Pas in het jaar 1604 na de aanstelling van een predikant werd Tienhoven een zelfstandige gemeente. Onder deze gemeente behoorden ook de inwoners van Breukeleveen en Maarsseveen. In het jaar 1957 werd de gemeente Tienhoven opgeheven en bij de gemeente Maarssen toegevoegd. Na de lange geschiedenis van verschillende gemeentes werd Tienhoven in 2011 bij de gemeente Stichtse Vecht gevoegd.

  The Airport

  Rotterdam Airport is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt net ten noorden van de stad Rotterdam. Daarnaast is de luchthaven het eigendom van de Schiphol Groep. De luchthaven heet sinds 2010 uit promotionele  overwegingen Rotterdam The Hague Airport. De nieuwe naam zal vooral in het buitenland worden gebruikt. Deze luchthaven heeft één start- en landingsbaan in oost-westrichting. Er zijn echter geen aviobruggen. Daarom wordt er gebruik gemaakt van vliegtuigtrappen. De passagiers worden per bus tussen de terminal en het vliegtuig getransporteerd. Luchtvaartmaatschappijen Transavia en CityJet zijn de grootste gebruikers van de luchthaven.

  Taxi Tienhoven Rotterdam Airport nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!