• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Essen € 325
  Taxi Essen Utrecht € 325
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Essen

  Taxi Utrecht Essen nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Essen of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Essen Utrecht

  Taxi Essen Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Essen opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Essen prettig af met Taxideluxe. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming  wordt vervoerd. 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Essen vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Essen is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Bovendien denken we met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 171 km

  Reistijd: ± 1 u 54 min

  In de spitsuren kan het echter druk worden op dit traject. We adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Essen

  Essen is de culturele hoofdstad van Europa. De stad ligt centraal in het Ruhrgebied. Daarnaast is niet alleen de ligging die het tot cultuurhoofdstad van Europa 2010 maakte. Essen staat bol van de culturele attracties. Denk bijvoorbeeld aan het Colosseum theater en de Steenkolenmijn Zollverein.  Bovendien het Aalto theater en het Folkwang museum zijn slechts enkele van de voorbeelden. Ontdek naast de culturele hoogtepunten, ook de trendy en culinaire kant van Essen. U kunt lekker eten in een van de moderne restaurants of hippe bars. Daarnaast kunt u zich laten verleiden tot het enorme winkelaanbod van Essen. Je zult ontdekken dat Essen naast verrassend dichtbij ook nog eens verrassend veelzijdig is.

  Taxi Utrecht Essen nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!