• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Westbroek Schiphol

  Taxi Wstbroek Schiphol nodig? Ontspannen vanuit Westbroek met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? We zorgen ervoor dat u comfortabel en op tijd aankomt. Daarnaast staan service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Bovendien reist u met Taxi Westbroek Schiphol van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van €80,- 

  Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u daarom graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

  Sedan

  4 passagiers | 2 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Station

  4 passagiers | 4 grote + 2 kleine koffers

  Prijs € 80,-

  reserveer online

  Minibus

  8 passagiers | 8 grote + 8 kleine koffers

  Prijs € 95,-

  reserveer online

  Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Schiphol Westbroek

  Taxi Schiphol Westbroek nodig? Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met TaxideluxeWe volgen via het opgegeven vluchtnummer uw vlucht. Op deze manier kunnen wij anticiperen op bivoorbeeld vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Bovendien helpt de chauffeur u met uw bagage. Daarnaast brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Westbroek.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen: ideaal voor Taxi Westbroek Schiphol vervoer.

  Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WhatsApp button.

  Veel gestelde vragen:

  Rijden er ook andere mensen, die ik niet ken, mee in de taxi?
  U reist bij ons altijd in een privétaxi. Er rijden echter geen andere passagiers mee.

  Is het genoemde tarief per persoon, per taxi, per enkele rit of voor een retour?
  Genoemde tarieven zijn per auto(max 4 personen), bus (max 8 personen) per enkele reis!

  Kan ik telefonisch een taxi boeken?
  Ja zeker, 24/7 zijn wij bereikbaar op nummer 030-2600800 of via whatsapp +31641781697

  Hoe lang van tevoren moet ik de taxi aanvragen?
  Wij verzoeken u om de taxi tenminste 12 uur van tevoren met het aanvraagformulier aan te vragen. Zodoende kunnen wij efficiënt plannen en onze tarieven laag houden.

  Hoe lang is de wachttijd op de taxi bij terugkomst op Schiphol?
  Er is geen wachttijd! Wij volgen het door u opgegeven vluchtnummer en zorgen tevens dat wij op Schiphol voor u klaar staan!

  Zijn er ook kinderzitjes in de taxi aanwezig?
  Wij kunnen u voorzien van kinderzitjes! Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigen zitje meenemen. Overigens mogen kinderen tot en met 3 jaar volgens de wet in een taxi los worden vervoerd.

  Ik begrijp niet goed hoe het bestelformulier werkt, ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?
  Neem alstublieft contact met ons op, wij helpen u graag.

  Waar kan ik naar toe vervoerd worden?
  Wij bieden ook taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Daarnaast rijden we ook over de grens met Duitsland en België.

  Over Westbroek

  Westbroek is een dorpje in de provincie Utrecht. Daarnaast is Westbroek gelegen in de gemeente De Bilt. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1957. Echter na 1957 is het overgegaan naar gemeente Maartensdijk, in 2001 over naar gemeente De Bilt. Het dorpje is onder ander in de geschiedenis bekend vanwege de Slag bij Westbroek. Dit was echter een zwarte bladzijde in de geschiedenis van het dorp. Deze vond plaats op 26 december 1481 tussen twee legers, de legers van het prinsbisdom Utrecht en de Staten van Holland. Het was een van de laatste schermutselingen die bekend staan als de Hoekse en Kabeljauwse twisten.

  Taxi Westbroek Schiphol nodig? Bel daarom direct 030-2600 800

Open chat
Chat met ons!