Ontspannen vanuit Westbroek met één van onze taxi’s van of naar Schiphol Airport voor een zakenreis of vakantie? Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Zo reist u met Taxideluxe van of naar Schiphol voor een vast en scherp tarief van € 90,- 

Geen verassingen achteraf. We staat garant voor heldere en transparante taxi service. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak. 

Taxi Westbroek Schiphol

145
90
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 3 personen
Vast tarief

Taxi Westbroek Schiphol

180
125
  • Prive taxi
  • Vast tarief
  • max 8 personen
Vast tarief

Taxi Westbroek Schiphol

Ontspannen met één van onze taxi’s van Westbroek naar Schiphol voor een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Schiphol. 

U reist met onze comfortabele Taxi Westbroek Schiphol service vanuit Westbroek tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers, maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrekhal op Schiphol.

Uiteraard kunt u ook op Schiphol opgehaald worden. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

Taxi Schiphol Westbroek

Sluit uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. We volgen via de opgegeven vluchtnummer uw vlucht, op deze manier kunnen wij anticiperen op eventuele vervroegde aankomst of vertragingen. Nadat u geland bent, nemen wij telefonisch contact met u op, om u te informeren over de locatie waar de taxi op u staat te wachten. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage en brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Westbroek.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten.

Wilt u een andere prijsopgave, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen.

Taxi naar Schiphol nodig? Bel direct 030-2600 800

Scan de code