• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Breukeleveen

  Taxi Breukeleveen nodig? Ervaar het gemak van een luxe taxi. Service, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Breukeleveen weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Luchthaven tarieven
  van Breukeleveen naar:
  Schiphol Airport€75,-
  Rotterdam Airport€135,-
  Eindhoven Airport€160,-
  Weeze Airport€239,-
  Brussel Airport€259,-
  Overige tarieven
  van Breukeleveen naar:
  Amsterdam€75,-
  Den Haag€135,-
  Groningen€275,-
  Antwerpen€195,-
  Utrecht€50,-

  Luchthavens

  Vanuit Breukeleveen met één van onze taxi’s van of naar bovengenoemde luchthavens voor een  zakenreis of vakantie? We hanteren voor verschillende luchthavens en diverse bestemmingen vaste en scherpe prijzen. Met Taxi Breukeleveen weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. We bieden kwaliteit, snelle service en komt gemaakte afspraken na, kortom afspraak is afspraak.

  Taxideluxe 24/7 

  Op elk gewenst moment, 24 uur per dag en 7 dagen in de week staat we voor u klaar.

  Met onze vervoersvorm leveren wij maatwerk voor al uw vervoerswensen. U wordt rechtstreeks naar de betreffende luchthaven dan wel rechtstreeks naar uw eindbestemming vervoerd. U heeft geen extra wachttijden en wordt niet met andere passagiers gecombineerd. 

  Onze chauffeurs zijn ervaren professionals! Zo hebben al onze chauffeurs een erkende chauffeursopleiding gevolgd en zijn in bezit van een chauffeursdiploma. Daarnaast zijn onze chauffeurs communicatief goed onderlegd, meertalig en ervaren in het begeleiden van onze klanten.

  Taxi Breukeleveen nodig? Bel daarom direct 030 – 2 600 800

  Breukeleveen

  Met een prachtig langgerekt strand aan de Vijfde Loosdrechtse Plas is Breukeleveen een ideale plek voor een heerlijk dagje aan het water. Er zijn slechts een paar honderd inwoners is dit de kleinste kern binnen de gemeente Wijdemeren. Met name op een mooie zomerdag komen er regelmatig meer dan 10.000 bezoekers naartoe om te recreëren langs de waterkant.

  Recreatieterrein De Strook is gratis toegankelijk en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Er zijn voldoende picknick-banken en barbecue-mogelijkheden, bovendien is er een volleybalveld. De sanitaire voorzieningen zijn modern en ook  goed onderhouden. Taxi Breukeleveen Schiphol nodig?

Open chat
Chat met ons!