• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Onze prijs

  Taxi Bilthoven Rotterdam Airport € 135
  Taxi Rotterdam Airport Bilthoven € 135
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Bilthoven Rotterdam Airport

  Taxi Bilthoven Rotterdam airport nodig? Ontspannen met één van onze taxi’s van Bilthoven naar Rotterdam Airport voor bijvoorbeeld een zakenreis of vakantie? Taxideluxe zal ervoor zorgen dat u comfortabel en op tijd aankomt.

  Een goed begin van uw vakantie begint immers al bij het vertrek van huis naar Rotterdam Airport

  U reist met onze comfortabele taxi Bilthoven Rotterdam Airport service vanuit Bilthoven tegen een voordelig en vast tarief. Geen gesleep met koffers. Maar gewoon van uw voordeur naar de toegang van de gewenste vertrek terminal.

  Uiteraard kunt u ook op Rotterdam Airport opgehaald worden. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede  zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming wordt vervoerd.

  Taxi Rotterdam Airport Bilthoven

  Taxi Rotterdam Airport Bilthoven nodig? Sluit daarom uw vakantie of zakenreis prettig af met Taxideluxe. De chauffeur neemt contact met u op om een locatie op de luchthaven af te spreken. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. Bovendien brengt hij u veilig en comfortabel naar de gewenste eindbestemming in Bilthoven.

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze diensten. U kunt tevens vooruit bestellen. 

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Over Bilthoven 

  Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt. Bilthoven ligt in de provincie Utrecht. De geschiedenis van Bilthoven gaat terug tot maar liefst 1863. De spoorlijn Utrecht  Amersfoort werd in gebruik genomen. Het station stond op een halfuur lopen van De Bilt. Bewoners die dat te ver vonden, gingen in de buurt van het station wonen. Daarnaast was de grond rond het station relatief goedkoop. Na 1900 ontstond zo een nieuw dorp dat aanvankelijk De Bilt-Station werd genoemd. Tegelijkertijd nam het treinverkeer van en naar het nieuwe station sterk toe. In 1902 kon men in beide richtingen maar liefst 52 keer per dag de trein nemen.

  Utrecht

  Utrecht, het kloppende hart van Nederland. Een stad met een unieke dynamiek. Klein genoeg om wandelend de middeleeuwse binnenstad te ontdekken. Groot genoeg om dagenlang te genieten van festivals van wereldformaat, moderne architectuur, trendy winkels en verrassende musea.Utrecht is rijk aan cultuur en historie. Utrecht bruist van het leven met maar liefst 70.000 studenten. Een volle culturele agenda. Gezellige terrassen en gastvrije restaurants. Dát is Utrecht.

Open chat
Chat met ons!