• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Lelystad

  Taxi Utrecht Lelystad nodig? Bent u opzoek naar een betrouwbare taxi van Utrecht naar Lelystad? Een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding? Dan bent u bij Taxideluxe aan het juiste adres. We rijden tegen een vast en scherp tarief, geen verassingen achteraf. Uw taxi van Utrecht naar Lelystad kunt gemakkelijk online boeken!

  test34 passagiers €129,-

  reserveer online

  3taxibusje4

  8 passagiers €159,-

  reserveer online

  U bent bij ons verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Lelystad of vice versa. U reist met Taxideluxe altijd privé. Daarnaast wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Lelystad Utrecht

  Taxi Lelystad Utrecht nodig? Sluit uw bezoek aan Lelystad prettig af met Taxideluxe. We komen u graag in Lelystad ophalen. In de eerste plaats komt onze chauffeur u op de afgesproken plek ophalen. Ten tweede zal hij ervoor zorgen dat u veilig naar de gewenste eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd. 

  Reisinformatie

  De weg tussen Utrecht en Lelystad is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Daarnaast denken wij met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 65 km

  Reistijd: ± 48 min

  In de spitsuren kan het echter aardig druk worden op dit traject. Wij adviseren daarom een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Onze diensten

  Ons streven is om u vakkundig en naar alle tevredenheid te bedienen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze taxiservice. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. We zouden u graag willen verwelkomen om kennis te maken met onze service, diensten en onze passie voor het vak.

  Wilt u echter een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of gebruik onze WatsApp button.

  Lelystad

  Met de bouw van de rest van Lelystad werd in 1965 begonnen. De eerste bewoners arriveerden in september 1967. De ontwikkeling van Lelystad kwam echter traag op gang, vooral doordat de verbindingen met het oude land jarenlang slecht waren. Een ander probleem was dat de besluitvorming over de Markerwaard zich lange tijd voortsleepte. Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met maar liefst 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen. Daarnaast is Utrecht een toonaangevende beurzen- en conferentiestad. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren). Kortom, Utrecht en Lelystad zijn zeker een bezoekje waard.

  Taxi Utrecht Lelystad nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u ook op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!