Taxi Maarssen Amsterdam

Taxi Maarssen Amsterdam nodig?  Op uw gemak met één van onze taxi’s van Maarssen naar Amsterdam voor een vergadering of gewoon een dagje weg? De zekerheid van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Reserveer dan uw taxi bij Taxidekuxe. We zorgen ervoor dat u ontspannen en op tijd aankomt. Een goed begin van uw reis naar Amsterdam begint immers al bij het vertrek vanuit Maarssen. 

Geen verassingen achteraf. Omdat u reist met onze comfortabele taxi service vanuit Maarssen naar Amsterdam tegen een voordelig en vast tarief. Zo weet u altijd van te voren waar u aan toe bent, wel zo fijn. Geen gesleep met uw koffers, maar gewoon van uw gewenste ophaaladres in Maarssen naar de afgesproken eindbestemming in Amsterdam. Uiteraard helpt de chauffeur u met uw bagage. We hanteren vanuit Maarssen ook vaste prijzen naar Schiphol airport.

Taxi Amsterdam Maarssen

Taxi van Amsterdam naar Maarssen nodig? U kunt ook door ons in Amsterdam opgehaald worden. We verzorgen graag ook uw terugreis voor een vast en scherp tarief. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Maarssen wordt vervoerd. Sluit uw bezoek aan Amsterdam prettig af met Taxideluxe.

Diensten Taxideluxe

We willen onze klanten optimaal bedienen. U kunt daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Maarssen Amsterdam vervoer!

Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming, dan kunt u deze aanvragen via de centrale, onze website of gewoon een e-mail sturen. 

Reisinformatie

De weg tussen Maarssen en Amsterdam is voor Taxideluxe bekend terrein, daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

Afstand: ± 40 km

Reistijd: ± 30 min

Wij adviseren een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (16:30 – 18:30 uur). 

Maarssen in de volksmond vaak Maarssen-dorp genoemd, is een dorp in de Nederlandse gemeente Stichtse Vecht, in de provincie Utrecht. De locatie is ten noorden van de grote stad Utrecht. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam Rijnkanaal. Direct ten westen van Maarssen, aan de andere zijde van het kanaal, ligt Maarssenbroek waar zich ook het station bevindt. Taxi Maarssen Station nodig? Bel dan Taxideluxe. In dit gebied ligt nog een klein bedrijventerrein dat onder Maarssen valt. Maarssen telt diverse interessante kerken, waaronder enkele zeer oude.

Taxi Maarssen Amsterdam nodig? Bel direct 030-2 600 800

Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Scan de code