• Voor meer informatie bel 030 - 2 600 800

 • Taxi Utrecht Breda € 135
  Taxi Breda Utrecht € 135
  030 - 2 600 800

  RESERVEREN

 • Taxi Utrecht Breda

  Taxi Utrecht Breda nodig? U bent bij Taxideluxe verzekerd van de snelste en meest comfortabele manier van reizen. Onze ervaren chauffeur haalt u op de afgesproken tijd op en rijdt u vervolgens rechtstreeks van Utrecht naar Breda of vice versa. Bij Taxideluxe reist u altijd privé en wordt u nooit gecombineerd met andere passagiers.

  Taxi Breda Utrecht

  Taxi Breda Utrecht nodig? Uiteraard kunt u ook in Breda opgehaald worden, sluit uw bezoek aan Breda prettig af met Taxideluxe. Onze chauffeur komt u op de afgesproken plek ophalen en zal ervoor zorgen dat u veilig naar uw eindbestemming in Utrecht wordt vervoerd.

  Reisinformatie traject Utrecht Breda

  De weg tussen Utrecht en Breda is voor ons bekend terrein. We kunnen u daarom advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Taxideluxe denkt graag met u mee en desgewenst kunnen wij u adviseren inzake u vertrektijd.

  Afstand: ± 73 km

  Reistijd: ± 1 u

  In de spitsuren kan het aardig druk worden op dit traject. We adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

  Diensten Taxideluxe

  We willen onze klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze comfortabel service. Bij Taxideluxe kunt u tevens vooruit bestellen. Ideaal voor taxi Utrecht Breda vervoer!

  Wilt u een prijsopgave voor een andere bestemming? U kunt deze aanvragen via onze centrale, contactformulier of stuur ons een Whats-App berichtje.

  Breda

  Is een grote stad in het westelijke deel van Brabant en is gelegen aan de rivier de Mark.  De stad staat bekend om zijn schitterende, zeer oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Van oudsher is Breda een erg Oranje stad. De stad is halverwege de 12de eeuw ontstaan en ongeveer honderd jaar later kreeg Breda stadsrechten. De stad is is in de eeuwen daarna tot de huidige grote gegroeid. De vroegere dorpen Ginneken en Princenhage zijn bij de gemeente Breda gevoegd. Breda heeft tegenwoordig een belangrijke regionale functie.  In 2009 werd het centrum van Breda tot Beste Binnenstad van Nederland uitgeroepen.

  Over Utrecht

  Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met ruim 320.000 inwoners is Utrecht de vierde stad van Nederland. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is. Utrecht heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht. Met maar liefs de 112 meter hoge Domtoren, waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent.

  Taxi Utrecht Breda nodig? Bel daarom direct 030-2 600 800

  Wat zijn de tarieven voor een taxi? Kijkt u op de website van de Rijksoverheid!

Open chat
Chat met ons!